Proslavljen Dan žena u Viškovu

Srpsko kulturno društvo „Prosvjeta“ pododbor Viškovo je organizirao proslavu Dana žena koja je održana u nedjelju 5. marta 2017. godine u Viškovu.

U pododboru Viškovo iskoristili su prigodu da izraze zahvalnost i poštovanje prema ženama jer svatko u svom životu ima žensku osobu koja ima važnu ulogu u njegovom životu, bila to  majka, supruga, sestra, kćerka ili suradnica.

Rukovodstvo pododbora Viškovo čestitalo je Dan žena svim prisutnim ženama  uz prigodan poklon, a to je ruža. Pjesnikinja Anđa Jotanović , također je svim ženama čestitala Dan žena sa svojom pjesmom „Osmi mart“. Muška pjevačka sekcija je pripremila iznenađenje i ženama, čestitala njihov Dan uz prigodnu pjesmu.

Proslavi su prisustvovali: Potpredsjednik SKD „Prosvjeta“, gospodin Jovica Radmanović,  zamjenik načelnice Općine Viškovo, gospodin Denis Mladenić i predsjednica Općinskog vijeća Općine Viškovo, gospođa Jagoda Dabo.

Drage žene, od srca Vam želimo sretan Dan žena sa željom da ostvarite svoja prava i snove, da budete voljene i poštovane kako i zaslužujete!


Prosvjeta.net

%d blogeri kao ovaj: