Menu
Categories
“Rock simfonija” održala dva koncerta zaredom u Narodnom pozorištu RS/BIH
14/03/2017 VIJESTI

Muzički sastav “Rock simfonija” održao je u nedjelju 12. marta dva koncerta zaredom u Narodnom pozorištu Republike Srpske u Banjaluci. Iako je u ranijem periodu najavljen samo jedan koncert, zbog velikog interesa građana, u zadnji čas donesena je odluka da se održi i drugi koncert.

Dragan Moconja, inače jedan od osnivača “Rock simfonije” izjavio je u pauzi između dva nastupa, da niko od njih nije očekivao ovoliko interesovanje publike i dodao, da im je svima izuzetna čast zbog podrške koju su im pružili sugrađani.

“Rock simfonija” je muzički projekt zamišljen kao spoj modernog i klasičnog. Projekt je pokrenut prije 2 godine, a cijeli rad je zasnovan na entuzijazmu i ljubavi prema muzici.

Okosnicu “Rock simfonije” čine članovi banjalučkog rock benda ‘Tupas mene’.  Sastav koji broji više od 50 članova, obradama svjetskih i domaćih hitova puni dvorane u regiji.

Što se tiče budućih nastupa “Rock simfonije” u narednom periodu, Moconja je najavio moguće manje turneje, ali i veliki koncert u Sarajevu 14. aprila.


Izvor: Banjaluka.com

Comments are closed
*