Uručeni pokloni djeci za učestvovanje u nagradnoj igri

U prostorijama Vijeća srpske nacionalne manjine grada Ogulin organizovan je prijem za djecu koja su se odazvala na nagradni natječaj koji je povodom novogodišnjih i božićnih praznika organizovalo Vijeće srpske nacionalne manjine grada Ogulina i Srpsko kulturno društvo Prosvjeta, Pododbor Ogulin.

Uz predsjednika Vijeća Ranka Višnića i predsjednice ogulinskog pododbora SKD Prosvjete Dušanke Jančić Mendeš na prijemu je bio i zamjenik gradonačelnika Ogulina Neven Ivošević.

S obzirom na to da nije bilo moguće izabrati najljepše crteže, Organizacijski odbor je odlučio da će nagraditi sve koji su učestvovali na ovom natječaju te su svoj djeci uručeni prigodni paketi, ili su dostavljeni na njihove adrese.

Predsjednica SKD Prosvjete u Ogulinu Dušanka Jančić Mendeš u kratkom obraćanju zahvalila se djeci na prijavi na nagradni natječaj, te je pozvala djecu da prate facebook stranicu SKD Prosvjete, Pododbora Ogulin i medije jer će već povodom Uskrsa biti organizovan sličan natječaj za djecu. Pokloni su izmamili sreću na dječja lica, a to je bio i cilj nagradnog natječaja.

Pristiglim radovima dokazano je da na području Ogulina ima nadarene djece, na što svi moramo biti ponosni, istaknuo je zamjenik gradonačelnika Neven Ivošević.

 

%d blogeri kao ovaj: