Zagreb: 21. sjednica Glavnog odbora SKD “Prosvjeta”

U Zagrebu je 16. jula održana 21. sjednica Glavnog odbora SKD “Prosvjeta”. Na dnevnom redu sjednice, između ostalog,  usvojen je izvještaj o radu SKD “Prosvjeta” za 2019. godinu kao i financijski izvještaj za prošlu godinu u kojoj je ostvaren pozitivan rezultat.

Detaljan financijski izvještaj nalazi se   na linku  https://skd-prosvjeta.hr/dokumenti-3/financijski/ . Na sjednici Glavnog odbora je donesena i odluka o rasporedu sredstava za programe kulturnog amaterizma za 2020. godinu po programima pododbora, te je data suglasnost za pokretanje postupka osnivanja novog pododbora SKD “Prosvjeta” u Tenji.

Članovi Glavnog odbora raspravljali su i o aktuelnoj situaciji vezanoj za porast broja zaraženih virusom COVID-19 i njenom utjecaju na redovan rad naših pododbora i organizaciju programa. U skladu s tim, usvojena je preporuka koja se odnosi na sve aktivnosti pododbora SKD “Prosvjeta”, a u kojoj se poziva naše članove na odgovorno ponašanje u cilju sprečavanja širenja zaraze i čuvanja zdravlja.

Mole se svi koji su uključeni u rad pododbora, da se prilikom svih aktivnosti strogo pridržavaju svih uputa i preporuka Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Isto tako je važno, da se prilikom planiranja javnog okupljanja i drugih aktivnosti u kojima učestvuje veći broj osoba, savjetuju sa stožerima civilne zaštite u jedinicama lokalne i regionalne samouprave, na čijem području se odvijaju planirane aktivnosti.

%d blogeri kao ovaj: