Zagreb Film: “Mali leteći medvjedi” dostupni besplatno na You Tube

Popularni crtić “Mali leteći medvjedi” pruža priliku educiranja djece o važnim ekološkim temama, navodi portal globalnovine.eu. A,  Zagreb film na svom YouTube kanalu poklanja upravo “Male leteće medvjede”, popularni animirani serijal koji srca publike osvaja još od 1988. godine.

Riječ je, naime o jednoj od najuspješnijih hrvatskih crtanih serija, autora Pere Kvesića, čiju 31 epizodu oni najmlađi, ali i svi oni koji se požele vratiti u djetinjstvo, od sada mogu besplatno gledati.

“Ekološke teme svake epizode omogućuju djeci da postanu svjesna važnosti zaštite okoliša, a uz to roditeljima se pruža prilika sa djecom raspraviti o tim temama i ohrabriti ih na aktivnu podršku za čišći i zdraviji svijet oko nas”, iz Zagreb filma ističu na službenoj Facebook stranici.

Mala, slatka bića, leteći medvjedići žive u šumi u koju nikad nije stala ljudska noga, a  predvodi ih mudri medvjed Platon, a tu je i sova po imenu Grga koja daje korisne savjete. Najpoznatiji medvjedići su Dado, Tina, braća Joško i Janko te blizanke Jasmina i Latica. Njihovi neprijatelji su lisice Smradac i Smucalo, zmija Sliniša i pauk Grozela koji svakodnevno zagađuju šumu otpadom te tako stvaraju velike probleme za leteće medvjediće koji brinu o očuvanju okoliša.

Ne sumnjamo kako će se letećim medvjedićima najviše razveseliti najmlađi, ali i mnogi nostalgičari za nekim boljim svijetom.

Uz “Male leteće medvjede” na kanalu Zagreb filma za gledanje je dostupno još osam animiranih filmova, a među objavljenim klasicima može se pogledati i Oscarom nagrađeni “Surogat” Dušana Vukotića.

Izvor: Portal globalnovine.eu
Foto: Screenshot YouTube
%d blogeri kao ovaj: