К О Н К У Р С за доделу Годишње награде Бранимир Куруцић

Расписан конкурс за доделу Годишње награде „Бранимир Куруцић“

Координациони одбор Српског културног друштва „Просвјета” за источну Славонију, Барању и западни Срем са седиштем у Вуковару расписао је конкурс за доделу Годишње награде „Бранимир Куруцић“.

Предлагачи могу да буду пододбори и појединци, чланови Српског културног друштва „Просвјета” у саставу, односно са подручја на којем делује Координациони одбор за источну Славонију, Барању и западни Срем и Ансамбл народних игара Српског културног друштва „Просвјета”.

Кандидати за Годишњу награду могу да буду: појединци, чланови Просвјетиних пододбора с подручја источне Славоније, Барање и западног Срема, као и пододбори, секције и ансамбли у саставу Координациони одбор за источну Славонију, Барању и западни Срем. Такође, кандидати могу да буду и појединици, пореклом из ових крајева, који су постигли запажене резултате на подручју културе или допринели развоју културе у овим крајевима, као и појединци који не потичу из ових крајева, али су својим деловањем допринели развоју културе.

Предложени кандидат треба да има остварене резултате протеклих година из: сценске, музичке, књижевно-језичке, ликовне уметности и вајарства, филмске уметности или неког другог подручја значајног за културни развој.

Предлоге за Годишњу награду „Бранимир Куруцић“, уз детаљно образложење предлагача, можете да доставитена  адресу: spopac@gmail.com до 13. маја 2022. године.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Preuzmi [83.06 KB]

%d blogeri kao ovaj: