8. Kongres: “Filantropija-oslonac i poticaj mladima” 14.12.

Srdačno vas pozivamo na Osmi kongres Privrednikovih stipendista i srpske omladine na temu: “Filantropija – oslonac i poticaj mladima.”
Kongres u organizaciji Srpskog privrednog društva Privrednik, održati će se u subotu 14. decembra s početkom u 11:30 sati u Zagrebu u Srpskoj pravoslavnoj općoj gimnaziji “Kantakuzina Katarina Branković”, Sveti Duh br. 122.
Planirano je da Kongres završi istog dana oko 14 sati.

Kao jedna od najstarijih dobrotvornih organizacija u Zagrebu, Srpsko privredno društvo Privrednik stipendira, okuplja i povezuje talentirane učenike i studente slabijih materijalnih mogućnosti. Godišnje se tako stipendira preko 50 učenika i studenata, a najviše iz zapostavljenih i ekonomski slabo razvijenih područja Hrvatske.

I ove godine u sklopu Kongresa Privrednik priređuje svečani prijem nove generacije Privrednikovih stipendista i organizira zanimljiv kulturni program.

Predviđeno je da na Kongresu učestvuje do 200 mladih članova Privrednika i njegovih simpatizera i podupiratelja iz čitave Republike Hrvatske, predstavnici udruženja mladih kao i ugledni gosti iz sfere politike, privrede, obrazovanja, kulture i diplomatskih službi.

Više nahttps://p-portal.net/osmi-kongres-privrednikovih-stipendista-i-srpske-omladine/

%d blogeri kao ovaj: