Dani srpske kulture u Rijeci 2021

Vrijeme je za ovogodišnje Dane Srpske kulture u Rijeci, stoga vas s velikim zadovoljstvom  pozivamo da nam se pridružite na brojnim, raznolikim programima koje smo pažljivo odabrali i pripremili.

Ovogodišnji se Dani održavaju na nekoliko lokacija u Rijeci, od petka, 12. studenog, do subote 18. prosinca i uključuju brojne goste te zanimljive suradnje.

Program je raznovrstan, višeslojan, obuhvata 14 zasebnih događanja kroz skoro 2 meseca trajanja i dešava se na više lokacija u Rijeci i to: od prostorija Društva, preko Gradske vijećnice Grada Rijeke, Botela Marina, pa sve do Ville Ružić na Pećinama. Imamo goste iz Beograda, Novog Sada, Prijedora. Tokom ovogodišnjih Dana, posetioci će imati prilike da prisustvuju promocijama knjiga, projekciji filmova, predavanjima, izložbama, poetskoj večeri te folklornom koncertu. Imamo i tematske šetnje gradom Rijekom –  obilazak mjesta i toponima od značaja za riječke Srbe, a Dane zatvaramo otvaranjem / ponovnim puštanjem u pogon renovirane biblioteke “Dositej”.

Ulaz je SLOBODAN za sva događanja, no potrebno je prethodno rezervirati mjesto pozivom na broj 095 908 05 81, javljanjem putem e-maila prosvjetarijeka@gmail.com ili preuzimanjem ulaznica za odabrani program u prostorijama SKD “Prosvjeta” Rijeka, na adresi Trg Sv. Barbare 1, svakog radnog dana od 09.00 – 12.00.

Cjelokupan program Dana srpske kulture u Rijeci pronađite u  dokumentu u privitku.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Preuzmi [0.99 MB]

%d blogeri kao ovaj: