Glinski pododbor SKD “Prosvjeta” izabrao novo rukovodstvo

Izborna Skupština glinskog pododbora SKD “Prosvjeta” održana je u subotu 3. oktobra u prostorijama malogradačkog pododbora iz razloga što je prostor dosta velik, te se moglo organizirati Skupštinu, uz udovoljavanje svim epidemiološkim mjerama.

Skupštini je prisustvovao, osim članova glinskog pododbora i Generalni sekretar SKD “Prosvjeta” Slobodan Živković kao i predsjednica malogradačkog pododbora Željka Marčinko, te njezin zamjenik Janko Likar.

Nakon pozdravne riječi predsjednice Ljube Vrga , članovi glinskog pododbora su jednoglasno podržali i odradili sve točke dnevnog reda, između ostalog i izbor novog rukovodstva Pododbora.

Za predsjednicu je tako ponovo izabrana Ljuba Vrga, njena zamjenica je sada Radmila Paripović, a takođe nova sekretarka Pododbora je Mirjana Maričić. Novo rukovodstvo se zahvalilo na ukazanom povjerenju svojih članova, uz obećanje da će se maksimalno truditi i poboljšati rad glinskog pododbora. Isto tako predsjednica se je zahvalila i na velikoj podršci centrale “Prosvjete” –  svih njenih zaposlenika.

Generalni sekretar Slobodan Živković je istaknuo kako je glinski pododbor jako važan i da će njegov rad podržavati i pomagati kao i do sada. Takođe, je i čestitao novom rukovodstvu na izboru, te se zahvalio svim članovima Pododbora na njihovoj volji i trudu.

%d blogeri kao ovaj: