Knin: Promocija literarnog stvaralaštva pjesnikinje Ljiljane Dobre

 U prostorijama SKD “Prosvjeta” pododbora Knin, 25. februara održana je  promocija literarnog stvaralaštva pjesnikinje Ljiljane Dobre koja je s prisutnima podijelila svoje stihove iz različitih životnih trenutaka.

Pjesnikinja je publiku nekim svojim pjesmama vratila u prošla vremena koja su, možda i zaboravili, a zatim ih  je drugima dotakla i navela na razmišljanje, pa su onda “gradili mostove”, čitali haiku… Na kraju je Ljiljana Dobra sve začinila dječjom poezijom gdje je za mnogo imena osmislila i prigodne stihove, (mora se priznati da većina stihova oslikava osobnost imena koje nose).

Pjesnikinja, na svojoj Facebook stranici kaže, da joj je vrijeme na promociji prošlo brzo jer je večer bila prelijepa i da su je posebno razveselila djeca svojim prisustvom. Ovom prilikom SKD “Prosvjeta” pododbor Knin zahvaljuje se pjesnikinji na druženju uz stihove, također joj svi zajedno žele još mnogo pjesničke inspiracije i uspjeha.

Poeziju Ljiljane Dobre možete čitati u prostorijama pododbora Knin, a ako neko od vas želi imati knjige, može se kontaktirati i pjesnikinja.


Prosvjeta.net

%d blogeri kao ovaj: