Letnji koncert u Bršadinu (27. jun 2016.)

U velikoj sali Doma kulture u Bršadinu, 27. juna održan je Letnji koncert povodom završetka radne sezone, program koji predstavlja svojevrsni presek rada “Prosvjetinog” pododbora u Bršadinu i KUD-a “Vaso Đurđević” iz Bršadina.

Pred oko dve stotine posetilaca u devedesetominutnom programu su, pored domaćina, nastupili KUD “Mladost” iz Trpinje, KUD “Đoko Patković” iz Bobote, KUD “Bekrija” iz Negoslavaca, solistkinja Katarina Lukić iz Borova, dramska sekcija OŠ Bršadin i pevačka grupa SKD “Prosvjeta”, pododbor Darda.

Domaćini su izašli u najjačem sastavu: na sceni su se predstavili sa po dve tačke članovi dečje i omladinske folklorne grupe, dok je solistkinja omladinske grupe Milica Jović, također nastupila sa dve tačke, od kojih su je uz poslednju ispratili i svi domaći i gostujući učesnici programa.

Ovim programom, inače prvim realizovanim u novoobnovljenom domu kulture, članovi bršadinskog KUD-a i pododbora nakon vrlo uspešne sezone polako odlaze na letnju pauzu, a svoje aktivnosti nastavljaju početkom septembra.

%d blogeri kao ovaj: