Monodrama Sare Blažić „Ličnost u izgradnji”

Pozivamo vas na Monodramu Sare Blažić „Ličnost u izgradnji”
29.04.2022. u 18:00 na adresi Demetrova 16b, Rjeka, Prostorije SKD “Prosvjeta”.
 
Napomena:
Ulaznice za ovu predstavu su besplatne, ali ih je zbog ograničenog broja mjesta potrebno rezervirati na: 095 908 05 81 ili prosvjetarijeka@gmail.com
 
O predstavi:
Radnja predstave prati glumicu Lui u njenom pokušaju da ispriča životne situacije koje su je dovele do ovog trenutka sada, kada ispred publike izvodi svoju monodramu.
Prisjećajući se svog djetinjstva, mladosti i dijeljenja života s najboljom prijateljicom Dalijom, Lui postaje sve tužnija, dajući nam naslutiti da stvari nisu onakve kakvima ih ona pokušava prikazati.
Prepuna prekidanja, ispravljanja i drugačijih prepričavanja istih situacija, Lui se iz pouzdanog pripovjedača pretvara u nepouzdanog. No tko zapravo priča ovu priču? Lik Lui ili glumica koja ju tumači? I gdje je nestala Dalija?
Stand up pristupom i glazbenim brojevima glumica izaziva smijeh, samo kako bi taj isti smijeh kasnije zapeo u grlu.
 
O glumici:
Sara Blažić završila je Akademiju za primijenjenu umjetnost u Rijeci, smjer Gluma i mediji u klasi Rade Šerbedžije i Lenke Udovički. Do sada je radila na projektima u Teatru Ulysses, HNK Ivan pl. Zajc, Teatru &td. i drugima. Bavi se glumom, pjevanjem i filmom. „Ličnost u izgradnji” joj je prvi autorski kazališni projekt.
Dodatni detalji dostupni na:
Za dodatne informacije, budite slobodni javiti se na:
095 388 47 18 (Milica, kontakt za medije)
%d blogeri kao ovaj: