Pododbor Okučani izabrao novo rukovodstvo

Nakon kraćeg zastoja u radu, izazvanog raspuštanjem pododbora „Prosvjete“ u Okučanima zbog kršenja Statuta Društva od strane tadašnjeg rukovodstva, pododbor Okučani pokreće ponovo rad. Na vanrednoj izbornoj skupštini održanoj 26. juna kojom je predsjedavao Slobodan Živković, generalni sekretar Društva, izabrano je novo rukovodstvo.

Za predsjednicu je izabrana Sanela Martinović, za zamjenicu predsjednice Vesna Trčić, a za sekretara Pododbora izabran je Milan Ninković. Pored njih u predsjedništvo Pododbora izabrani su i Aleksandar Vukasović, te Boro Delibašić.

Novoizabrana predsjednica Sanela Martinović u svom obraćanju istakla je značaj SKD “Prosvjeta” za Okučane i srpsku zajednicu koja živi na tom području, kao i spremnost novog rukovodstva da u što kraćem vremenu pokrene rad u svim sekcijama, sa posebnim akcentom na radu sa mladima.

Skupštini su prisustvovali: Otac Dragan Antonić, paroh okučanski i otac Ognjen Tendžerić, paroh novogradiški, Dušan Nogić, predsjednik Vijeća srpske nacionalne manjine Brodsko-posavske županije, te  Siniša Martinović, zamjenik načelnika Općine Okučani.

%d blogeri kao ovaj: