PODODBOR VIŠKOVO PROSLAVIO SVOJ 6. ROĐENDAN

Zajedničkim angažmanom SKD “Prosvjeta” pododbor Viškovo i SKD “Prosvjeta” pododbor Rijeka organizirali su jednodnevni izlet u Istru povodom šestog rođendana pododbora Viškovo.

Sunčanoga jutra 27.02.2016. godine na put je krenulo 150 ljudi, članovi su posjetili kulturne znamenitosti gradova Motovun i Rovinj. Predivno poslijepodne proveli su u Barbarigi gdje su svoje druženje nastavili uz uživanje u prirodnim ljepotama Istre. Sve što je lijepo kratko traje pa tako i ovaj izlet.

Po prvi put pododbori “Prosvjete” iz Viškova i Rijeke organizirali su zajednički izlet za članove oba pododbora. Presjednik pododbora Viškovo g. Radovan Malić i povjerenik pododbora Rijeka g. Jovica Radmanović izrazili su svoje zadovoljstvo održanim izletom te najavili slijedeću zajedničku aktivnost, a to je organiziranje šahovskog turnira koji će se održati 05.03.2016. godine u prostorijama riječkog pododbora SKD “Prosvjete”.

Putovanju su prisustvovali zamjenik načelnice Općine Viškovo g. Denis Mladenić i zamjenik predsjednice OV Općine Viškovo g. Goran Janković.

%d blogeri kao ovaj: