PORTRETI 2 – izložba fotografija Jovice Drobnjaka

rade-serberdija
FOTO: biblioteka.skd-prosvjeta.hr
Pozivamo vas da u biblioteci SKD “Prosvjeta”,  6. oktobra 2016. godine u 18 sati u Preradovićevoj 18/1,  svojom prisutnošću uveličate svečano otvaranje izložbe fotografija “Portreti 2”, autora Jovice Drobnjaka.

Ova izložba predstavlja drugi dio izložbe “PORTRETI 1″ koja je bila postavljena u knjižnici “Bogdan Ogrizović” u februaru ove godine. Izložba koja će se moći pogledati u dvorani biblioteke u Preradovićevoj od 06. do 26. oktobra 2016.godine zanimljivija je utoliko što je nadopunjena portretima osoba koje su pridonijele afirmaciji ne samo SKD “Prosvjeta”, već i kulturi Srba uopće.

unnamed

Jovica Drobnjak rođen je  1966. godine u Gornjoj Ploči. Fotografijom se počeo baviti 1981. godine u foto grupi zagrebačke osnovne škole Većeslav Holjevac. Četiri godine kasnije maturirao je na Odjelu fotografskih tehnika Škole primijenjenih umjetnosti u Zagrebu. Dvanaest godina bio je zaposlen kao fotograf u nekoliko hrvatskih tjednika i magazina, a posljednjih šest godina djeluje kao  samostalni fotograf.

Nakon izložbi “Mrtva priroda – cvijeće” i “Ilegalna iluminacija” , izložba “Portreti 2” je treća samostalna Drobnjakova izložba koju organizira biblioteka SKD “Prosvjeta”.


Prosvjeta.net

%d blogeri kao ovaj: