Posjetite Interliber – čaroliju za najveći broj posjetioca

10.11.2015., Zagreb - Svecano otvorenje interlibera, 38. medjunarodnog sajma knjiga i ucila na Zagrebackom Velesajmu. Photo: Marko Prpic/PIXSELL
Photo: Marko Prpic/PIXSELL
I ove godine ljubitelje knjige dočekati će puni paviljoni 5 i 6, pregršt novih naslova, predstavljanja knjiga, dolazak hrvatskih i inozemnih književnih zvijezda, neposredni razgovori s autorima uz potpisivanje knjiga, susreti nakladnika, knjižara i knjižničara, književne radionice, okrugli stolovi. A, sve to je samo dio bogatog programa koji će se odvijati u intenzivnom ritmu na pozornici te na izložbenim prostorima izlagača.

Svi najznačajniji domaći nakladnici predstaviti će na Zagrebačkom velesajmu izuzetno bogat program novih izdanja s najrazličitijih područja. Najavljene su i dvije nacionalne izložbe: Narodne Republike Kine i Republike Srbije.

Pekinški sajam organizira predstavljanje jedne nove zvijezde kineske književne scene, knjige recepata poznatog šefa kuhinje, otkrivanje kineske kaligrafije i budizma te kušanje tradicionalnih kineskih čajeva.

Privredna komora Srbije i resorno ministarstvo prezentiraju srpsku književnost i izdanja osamnaest srpskih nakladnika.

Bogat prateći sadržaj sajma kao što su promocije, druženja s autorima, dodjele nagrada, glazbeni programi, radionice, znanstveni kvart i drugo, održavat će se ove godine na čak tri lokacije: na glavnoj pozornici i iza pozornice u paviljonu 6 te na galeriji paviljona 5.

I ove godine, ulaz na Interliber biti će besplatan za sve posjetitelje!


Izvor: zv.hr

%d blogeri kao ovaj: