POZIVNICA: ”Tradicionalna martovska smotra”

I ove godine nastavljamo s tradicijom natjecateljskog karaktera povodom 8. Marta. Ove godine će se manifestacija održati 11.03.2017 u Domu kulture Mali Gradac s početkom u 18 sati.

Sudionici – natjecatelji trebaju doći od 17:30 do 18 sati kako bi se na vrijeme pripremili i izložili svoj kolač ili tortu s kojom se natječu.

U 20 sati počinje kulturno-umjetnički program, a do tada svi kolači trebaju biti izloženi kako bi žiri, koji je odabran prije početka programa, mogao početi s ocjenjivanjem i učesnici i gosti se osvježili.

Više informacija o samom programu, nalazi se u nastavku ovog poziva.

  • Natjecanje se odvija u pečenju kolača, torti, bakinih kolača te svih ostalih slastica kojih se maštovite domaćice prisjete.
  • Sve je potrebno unaprijed pripremiti i po dolasku predati određenom članu, zaduženom za zaprimanje kolača i dodjelu brojeva sudionicima. Svi kolači vodit će se pod određenim brojem te neće biti vezani uz ime i prezime osobe koja ga je pripremila.
  • Da biste sudjelovali u natjecanju uz kolač/tortu potrebno je priložiti od čega se sastoji te kako je izrađen (RECEPT). Bez recepta kolač/torta neće biti u konkurenciji. Stoga, predlažemo da recept unaprijed napišete te ga predate zajedno uz kolač/tortu.
  • Pobjednici ovog natjecanja bit će nagrađeni prikladnim poklonima iznenađenja. Nagrade za prvo, drugo i treće mjesto pobjednicima će biti uručene po završetku programa.

U prilogu vam dostavljamo prijavnicu za sudjelovanje koju vas molimo da popunite i dostavite na niže navedenu adresu.

U prijavnici napišite točan broj učesnika

Veselimo se vašem dolasku, razmjeni bogatog iskustva i ugodnom udruženju.

Adresa za slanje prijavnica:
Milica Sanković
Mali Gradac 85
44 405 Mali Gradac
Glina
e-mail: skdprosvjeta.mg@net.hr
Kontakt telefon za sva pitanja: 098 472 091, ili  044/ 893-059 poslije 17 sati

%d blogeri kao ovaj: