Produžen rok za natječaj kratke priče ‘FEKP & In Your Pocket!’

kratka

Festival europske kratke priče i partner natječaja IN YOUR POCKET turistička izdanja 15. travnja pokrenuli su natječaj za kratku priču ‘FEKP & In Your Pocket!’.

Rok za predaju kratkih priča produžen je do 18. svibnja u ponoć, a radovi pristigli nakon navedenog roka neće se uzeti u razmatranje. Tema ovogodišnjeg natječaja za kratku priču je: ‘Što imaš u džepu?’, a pisati možete o konkretnim ili izmišljenim džepovima, skrivenim mjestima koji čuvaju tajne ili ih otkrivaju: zametak sna, početak putovanja, pričina ili stvarnost: ti nam je ispričaj. Autori uz priču trebaju poslati puno ime i prezime te broj telefona/mobitela i adresu za kontakt.

Priče se šalju isključivo na e-adresu: natjecaj@europeanshortstory.org u Word formatu (.docx ili .doc).

Pristigle priče ulaze u konkurenciju za tri nagrade: Dva tjedna smještaja u baltičkoj rezidenciji za pisce Ventspils, Latvija; petnaestodnevni boravak u riječkoj rezidenciji za pisce te vikend destinacija na hrvatskoj obali. O pobjednicima natječaja odlučit će Zoran Ferić (predsjednik žirija), Diana Matulić, Stjepan Balent, Saša Drach i Vladimir Arsenić . Proglašenje pobjednika organizirat će se na večernjem čitanju FEKP-a u utorak 3. lipnja u 20:30 sati, u polukružnoj dvorani Teatra &TD, dok će pobjedničku priču autor čitati na završnoj večeri FEKP-a, 6. lipnja, na vidikovcu Zagreb Eye s početkom u 20 sati. Više detalja o natječaju možete pronaći na internet stranici festivala .

Izvor:Vecernji.hr

%d blogeri kao ovaj: