Što čini zimu u Novom Sadu bajkovitom?

unnamed

Novi Sad, Újvidék ili Neusatz već tri stotine godina prostor je raznolikog i bogatog kulturnog nasljeđa mnogih naroda koji u njemu žive.

Jedna od deset najboljih europskih turističkih destinacija u 2016. godini i europska prijestolnica kulture za 2021. godinu, ove zime otvoriće ne samo svoja vrata za sve posetioce, već i svoje srce svima koji nađu načina da u novosadskoj zimskoj bajci i uživaju.


Dođite u grad muzeja, galerija, arhitekture, najrazličitijih i najraznovrsnijih manifestacija poput internacionalno nagrađivanog muzičkog festivala EXIT, u grad sjajnih domaćina. Dođite u jedan od rijetkih gradova čije ime stranci koji su ovdje boravili, izgovaraju s osmjehom i uvjerite se zašto je tako.


Novi Sad će svojim sugrađanima i svima koji se u njega upute tokom decembra i januara, ponudti magične i nezaboravne trenutke. Fijaker vas tako može odvesti i do „Ledene šume“ u koju će se tokom prazničnih dana pretvoriti novosadski „Dunavski park“. Klizalište će biti sve njegove staze i ova ledena oaza u sred ravnice, biće pravi događaj za sve uzraste.

Više informacija na sajtu Turističke organizacije Novog Sada.


Izvor: B92

%d blogeri kao ovaj: