Svetski dan učitelja

Poštovane učiteljice i učitelji, nastavnice i nastavnici,

čestitamo vam današnji Svetski dana učitelja i želimo da izrazimo zahvalnost i poštovanje na trudu i znanju koje prenosite te strpljenju i pažnji koju nesebično posvećujete učenicima vodeći ih do novih znanja, umeća i veština, školskih ali i onih životnih.

Prema Pravilniku o nagrađivanju učitelja, nastavnika, stručnih suradnika i direktora u osnovnim i srednjim školama te učeničkim domovima, Poverenstvo za nagrađivanje najuspešnijih odgojno-obrazovnih radnika izabralo je 513 najuspešnijih radnika u području obrazovanja u školskoj godini 2021./2022. Ove godine ovo vredno priznanje dobilo je i 5 odgojno-obrazovnih radnika koji odgojno-obrazovni proces provode na srpskom jeziku i ćiriličnom pismu u Republici Hrvatskoj po modelu A. I ovim putem čestitamo našim kolegicama Milici Lazić, Snežani Šević, Ljiljani Bajac Nikolić, i kolegama Bojanu  Laziću i Vojislavu Đuračkoviću. Ponosni smo na njih što su se upravo njihova imena danas na Svetski dan učitelja pročitala na svečanoj dodeli priznanja u Zagrebu. Bilo nam je zadovoljstvo primiti ih i ugostiti u prostorijama SKD „Prosvjeta“.

Želimo svima puno uspeha u bavljenju ovim plemenitim zvanjem te da i dalje istrajete i budete podrška svojim učenicima i društvu u celini.

Srećan vam dan učitelja!

Vaša SKD „Prosvjeta“

 

%d blogeri kao ovaj: