U dva dana planulo 1000 ulaznica za 12. BOK Fest!

book-fest

Činjenica da je u samo dva dana prodano gotovo tisuću ulaznica i da su pritom za neke od predstava praktičke već planule sve ponuđene ulaznice, najbolje govori koliki interes među Bjelovarčanima vlada za predstojeći BOK fest.

I premda program izuzmu li se legendarna i svjetski poznata predstava “Stilske vježbe” i “Istina” ovog puta ne nudi neke od velikih hit predstava, sudeći po iskazanom interesu Bjelovarčani će očito još jednom pokazati da su svim srcem uz svoj festival po kojem je Bjelovar u ovih 12 godina, koliko festival živi, postao važna i prepoznatljiva destinacija na kulturnoj karti Hrvatske.

U svom 12. izdanju BOK će, kako je to najavio Goran Navojec, umjetnički direktor festivala, uz ostalo ponuditi i dva monodramska programa u izvođenju dviju glumačkih legendi Špire Guberine i Jelisavete Seke Sablić, beogradske glumice koju hrvatska publika pamti po brojnim filmskim i TV ulogama od kojih je jedna od najupečatljivijih ona s Bogdanom Diklićem u kultnim “Maratoncima”. Velikom interesu publike zasigurno doprinose i značajno niže cijene ulaznica koje se ovog puta prodaju po 20 i 25 kuna.

Izvor: Vecernji.hr

%d blogeri kao ovaj: