Zagrebačka filharmonija snimila skladbu za Zagreb

Članovi orkestra Zagrebačke filharmonije snimili su iz svojih domova skladbu ‘Moj Zagreb tak imam te rad kako bi, uz poruku ‘s ljubavlju i glazbom izaći ćemo jači’, nakon nedavnog potresa pružili podršku svim stanovnicima Zagreba.

Iz Zagrebačke filharmonije kažu kako su u ovim teškim trenucima odlučili odgovoriti onako kako najbolje znaju – glazbom te svome gradu pokloniti tu pjesmu u znak nade i ohrabrenja, prenosi portal magazin.hrt.hr.

Stoga su u neformalnom izdanju iz svojih dnevnih boravaka, spavaćih i dječjih soba, kuhinja, hodnika, neki i sa, u potresu oštećenim, zidovima u pozadini, odsvirali skladbu i snimili se kako je izvode.

Autor glazbe i teksta je Drago Brahm, dok je orkestralni aranžman napravio član Zagrebačke fiharmonije, Dubravko Palanović. Zvuk je miksao i masterirao Bernard Mihalić, a video je uredio Igor Ferde.

Četverominutna skladba može se pogledati na njihovoj Facebook stranicihttps://www.facebook.com/ZGFILHARMONIJA/videos/269620897367852/

Izvor: Portal magazin.hrt.hr

Link: https://magazin.hrt.hr/597832/clanovi-zagrebacke-filharmonije-snimili-iz-svojih-domova-moj-zagreb-tak-imam-te-rad-kako-bi-uz-poruku-s-ljubavlju-i-glaz

 

%d blogeri kao ovaj: