NAJAVA: Ljubav na leskovački način

ljubav-na-lovacki-ist

Srdačno vas pozivamo na kazališnu predstavu «Ljubav na leskovački način» u Studijo smijeha (Hebrangova 10, Zagreb, ulaz iz Gajeve) 20. septembra 2016. godine sa početkom u 20:30 sati.

Ulaznice možete rezervirati na telefon 095 5103129 u vremenu od 10-14 sati i od 16-21 sat.

Iz kolijevke čevapčića i pljeskavica dolazi nam u Zagreb rođena leskovčanka , poznata glumica Vesna Anđelković koja živi i radi u ljubljani.

Dođite i vi da se smijemo zajedno u kazalištu smijeha.

Ljubav na leskovački način – za sve romantičare i nostalgičare, dame koje mnogo izabiru i gospodu koja biraju, sve one koji traže i koji su u potrazi u ljubavi i za ljubavlju.

Smijeh, pljesak i pohvale brojne publike najbolja su  preporuka da pogledate  ovu predstavu. Riječ je o glumačkom ostvarenju koje je bilo veliki hit u Srbiji. Predstava je bila dvije sezone rasprodana u beogradskom kazalištu Slavija.

Kratak sadržaj:
Zorka traži muškarca svog života najprije u Leskovcu. Ne nalazeći u svom gradu svoga srca izabranika, odluči otići u Hrvatsku. Kroz što sve prolazi zbog ljubavi, što joj se sve događa koje i kakve sve muškarce je nalazila i voljela, doživjet će zajedno sa glumicom i publika.
Uživjet ćete se i proživjeti sudbinu žene, punu nezaboravnih razgovora, muško-ženskih savjeta i zaključaka, kojih ćete se još dugo sjećati.
Posebno bogatstvo i svježinu ovoj predstavi daje obilje narodnih izreka, doskočica i poslovica.

 

%d blogeri kao ovaj: