S knjigom na plažu! Veliko ljetno sniženje više od 1000 naslova

knjige

Dugo toplo ljeto na plaži ili u dvorištu u hladovini provedite uz knjigu i napunite baterije kao nikada do sada.

Mondo vam je pripremio još jednu odličnu akciju. Do kraja kolovoza snižene su cijene više od 1000 naslova – čak do 70%, a dostava je besplatna za sve narudžbe knjiga iznad 100 kn u ovoj akciji. Izdvajamo neke od mnogih popularnih i klasičnih naslova.

Do 55% popusta na knjige Paula Coelha

Paulo Coelho brazilski je pisac koji je veliku popularnost stekao romanom Alkemičar o duhovnoj potrazi pastira Santiaga koji na svom putu otkriva životne istine. Taj roman preveden je na 71 jezik što je zabilježeno i u Guinessovoj knjizi rekorda po broju prevedenih jezika živućega pisca. Na Mondu do isteka zaliha kupite 16 inspirativnih romana koji će promijeniti vaš pogled na život i svijet – uz sniženje do 55%.

Trilogija majstora pripovijedanja po neponovljivoj cijeni

Napeta i maštovita radnja koja vam ne dopušta da prestanete čitati, likovi koji osvajaju već na prvim stranicama, živopisni opisi uz koje možete uroniti u imaginarni svijet… Jedan od najboljih u tome je Carlos Ruiz Zafon – majstor pripovijedanja, a njegovu popularnu trilogiju Magle na Mondu kupite za svega 250 kn.

Tri klasika Georgea R. R. Martina

Kada veliki Stephen King pohvali drugog pisca, znamo da je riječ o velikim djelima. Tako je kultni rock-horor roman iz 1983. godine Pjesma sudnjeg dana etiketirao kao najbolje djelo o glazbi i mitu šezdesetih. Uz ovaj naslov potražite još dva velika hita Georgea R. R. Martina: Lutajući vitez i Lutajući vitez II. – Zakleti mač.

Otkrijte još puno dobrih naslova na Mondu i priuštite si najčitanije ljeto do sada.

Napomena: Na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama (American Express i Diners do 12 rata), pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Cijena dostave je 30 kn, dok je za narudžbe preko 700 kn dostava besplatna. Rok isporuke je 1-3 radna dana. Za dodatne informacije kontaktirajte nas na besplatni telefon 0800/4468 ili na info@mondo.hr

Izvor:Vecernji.hr

%d blogeri kao ovaj: