ŠAHOVSKI TURNIR NACIONALNIH MANJINA I PRIJATELJA PRIMORSKO-GORANSKE ŽUPANIJE

Srpsko kulturno društvo „Prosvjeta“ pododbor Viškovo je u subotu 16.12.2017. godine održao 3. Šahovski turnir nacionalnih manjina i prijatelja Primorsko- goranske županije

Na ovogodišnjem turniru je pet ekipa zaigralo šah, a to su domaćin SKD „Prosvjeta“ pododbor Viškovo, Nacionalna zajednica Crnogoraca Rijeka, SKD „Prosvjeta“ pododbor Rijeka, te VSNM Grada Kastva i općine Čavli.
Iz kola u kolo mijenjali su se rezultati, na kraju prvo mjesto pripalo je SKD „Prosvjeta“ pododbor Viškovo, drugo mjesto Nacionalna zajednica Crnogoraca Rijeka i treće mjesto SKD „Prosvjeta“ pododbor Rijeka.
Financijski 3. Šahovski turnir nacionalnih manjina i prijatelja podržala je Primorsko- goranska županija.

Subotnja večer bila je rezervirana za tradicionalno Novogodišnje druženje za članove Pododbora Viškovo. Predsjednik SKD „Prosvjeta“ pododbor Viškovo zahvalio se svim članovima, jer su dali svoj doprinos u radu i podržavali rad Društva. Pododbor SKD „Prosvjete“ iz Viškovo je imao radnu 2017. godinu , a najbolji pokazatelj je Pjevačka sekcija Pododbora Viškovo koja je imala 16 nastupa u 2017. godini. Druženje se nastavilo uz prisjećanje lijepih trenutaka sa manifestacija i putovanja.

%d blogeri kao ovaj: