Banjaluka: “Cineplexx” otvara svoja vrata 9. juna

Cineplexx je grupacija s preko pet decenija iskustva u oblasti kino prikazivanja. Lanac uvjerljivo najmodernijih multipleksa krenuo je iz Austrije, a sada otvara svoja vrata i u Banjaluci.

Naime, Oskar film, vlasnik multipleksa Palas, više od 20 godina donosi filmske naslove svjetske i domaće produkcije banjalučkoj publici. Sljedeći korak u unapređenju kino prikazivanja je udruživanje s najjačim prikazivačem Jugoistočne Europe, Cineplexxom.

Zajedničkim snagama – nakon potpisanog Joint Venture ugovora, Oskar film i Cineplexx, ponudiće Banjaluci i okolini još bolje kino CINEPLEXX PALAS – najmodernije, s vrhunskom kvalitetom slike, digitalnom i 3D tehnologijom i surround zvukom, piše portal Banjaluka.com.

Inače, Cineplexx je prvi u potpunosti izvršio proces digitalizacije u svojim dvoranama i u stalnoj je potrazi da svojim posjetiocima predstavi neke od najsavremenijih tehnologija.

Cineplexx kina godišnje posjeti 12 miliona posjetilaca u Austriji, Italiji, Srbiji, Grčkoj, Hrvatskoj, Sloveniji, Albaniji, Crnoj Gori i Makedoniji.

Nakon otvaranja Cineplexxa Palas 9. juna, Banjaluka će postati dio velike Cineplexx porodice.


Izvor: Banjaluka.com

%d blogeri kao ovaj: