POKRENI SEBE !!!

Na inicijativu udruženja „Žene kosovske doline“ iz Biskupije i SKD „Prosvjeta“ pododbora Rijeka, danas 22.07.2016 u prostorijama pododbora Rijeka je održano je izlaganje na temu projekta POKRENI SEBE.

Cilj izlaganja je da ukaže na mogućnosti ekonomskog prosperiteta u nerazvijenim ruralnim krajevim Republike Hrvatske, te da se ekonomski i kulturološki povežu ruralne i urbane sredine a sve u svrhu poboljšanja standarda i obogaćivanja kulturne raznolikosti putem ostvarivanja dodatnog sadržaja.

Uvod je dao predsjednik pododbora Rijeka g.Jovica Radmanović, a izlaganje je održala predsjednica udruženja „Žene kosovske doline“ gđa Radmila Drezga čija će udruga ujedno biti i nosioc budućeg projekta koji će uključivati i partnere iz ostalih regija. Nakon preliminarnog izlaganja sudionici su u kreativnoj raspravi predlagali ideje koje bi se mogle implementirati u konačni projekt.

Izlaganju su prisustvovali predstavnici srpskih organizacija u Gradu Rijeci,predstavnici SKD „Prosvjeta“pododbora Viškovo, predstavnici iz Karlovačke županije, vlasnici OPG-a iz obe županije koji su prethodno iskazali interes za sudjelovanje i realizaciju navedenog projekta, te pojedini članovi pododbora Rijeka koji su spremni pomoći realizaciji projekta.

Namjera je da se po eventualnom odobravanju projekta od EU, prije njegove provedbe, projekt prikaže široj javnosti kako bi se ostvario što veći efekt prilikom realizacije.

Prosvjeta.net

%d blogeri kao ovaj: