Vivaldianno, Grad ogledala: 3D spektakl u Kombank Areni

unnamed

Jedinstveni 3D koncertni spektakl kakav do sada nije viđen, VIVALDIANNO, biće prikazan po prvi put u Kombank Areni, 11. novembra.

Spoj najsuvremenijih vizualnih efekata i aranžmana sa klasičnim zvucima Vivaldijeve legendarne kompozicije “Četiri godišnja doba” je ono što odlikuje ovaj spektakl predviđen za velike scene i prostore. 3D projekcija uz naraciju i muziku Vivaldija koju izvodi gudački orkestar sa moćnim aranžmanima obogaćenim modernim zvukom i električnim instrumentima, predstavlja život ovog slavnog umjetnika na dramatičan način.

Pogledajte kako izgleda VIVALDIANNO:

Prvi nastup Vivaldianna održan je u Češkoj i izazvao je pravu senzaciju. Beograd će biti među prvim gradovima na njihovoj svjetskoj turneji koji će moći uživati u ovom muzičko-scenskom spektaklu.

U junu 2015. godine VIVALDIANNO je krenuo na koncertnu turneju nakon rasprodanih nekoliko koncerata 02 Arene u Pragu. Na temelju ovog uspjeha, slijedi svjetska turneja na lokacijama u Brazilu, Argentini, SAD, Meksiku, Njemačkoj, Mađarskoj, Rusiji, baltičkim zemljama kao i Japanu, Južnoj Koreji, Kini i Engleskoj.

Srbija je jedna od prvih zemalja koja će vidjeti ovaj jedinstveni 3D spektakl, 11. novembra, u Kombank Areni.

Ulaznice po cijenama od 2200, 2500, 2800 i 3500 dinara biće u prodaji od ponedeljka, 26. septembra na svim prodajnim mjestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centar Beograda, Doma omladine, Ušće Shopping centra kao i preko sajtova www.kombankarena.com i www.eventim.rs.


Izvor: B92

%d blogeri kao ovaj: