Humanitarna akcija prikupljanja pomoći za ugrožene u poplavama na području Srbije, Hrvatske i BiH

poplave-obrenovac-evakuacija-sajam

Organizacije Srba u Republici Hrvatskoj – Srpsko narodno vijeće, Samostalna demokratska srpska stranka, Srpsko kulturno društvo „Prosvjeta“, Srpsko privredno društvo „Privrednik“ i Zajedničko vijeće općina prikupljaju i distribuiraju pomoć ugroženima poplavom na područjima Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije.

Mole se građani da se dostavljaju stvari koje trebaju ugroženima – higijenske potrepštine, dezinfekcijska sredstva, opremu za djecu, dječja hrana, konzerviranu hranu sa duljim rokom trajanja, vodu.

Otvaramo i žiro račun na koji se mogu uplatiti novčana sredstva za pomoć (obavezno sa naznakom „za pomoć poplavljenima“): HR 142360000 1500 105700.

Po dovršetku akcije izvijestiti ćemo javnost o količini prikupljenih sredstava i materijalne pomoći, o tome gdje je i kome ona dostavljena.

Dodatne informacije: Branko Jurišić, branko.jurisic@snv.hr
tel: 01 48 86 368.

Pomoć prikupljamo u županijskim uredima Srpskog narodnog vijeća, pododborima SKD Prosvjeta te uredima drugih organizacija. Adrese na koja se može dostaviti pomoć se nalaze na web stranicama SNV-a, ZVO-a, SDSS-a Prosvjete i Privrednika.

 

 

%d blogeri kao ovaj: