Novi roman iz pera najveće svjetske autorice ljubića!

roman-pera

 

Ne propustite prvo hrvatsko izdanje „Svjedokinje“ i prepustite se vatrenim zapletima neodoljive ljubavne priče!

Liz nije znala što je mladenačka pobuna, sve dok nije iskoristila odsutnost svoje stroge majke i izašla s prijateljicama u razvikani noćni bar. Prvi izlazak i prvo pijanstvo pretvorilo se u noćnu moru – djevojke upadaju u klopku ruske mafije i svjedoče mafijaškom obračunu.

Dvanaest godina kasnije, šefa policije planinskog turističkog gradića zaintrigira Abigail Lowery, koja kao softverski programer povučeno živi u kućici okružena nadzornim kamerama i arsenalom oružja.

Odavno je odlučila ne vezati se ni uz stvari niti uz ljude, što joj je uspijevalo punih 12 godina, sve dok se nije suočila s nametljivim lokalnim šerifom. U najtežem i najstrastvenijem obračunu života neočekivano su popucali svi njezini oklopi…

Planetarno popularna spisateljica Nora Roberts podjednako je jaka autorica trilera i ljubavnih spletki, ali romansa je uvijek okosnica njezinih romana. Ovom vatrenom i strastvenom ljubavnom pričom na čak 480 stranica, zapalit će maštu brojnih obožavateljica ovog žanra. Roman „Svjedokinja“ potražite na svim kioscima i u poštanskim uredima po cijeni od samo 39,00 kuna!

Knjigu možete pribaviti i putem webshop stranice www.mondo.hr

Izvor: Vecernji.hr

%d blogeri kao ovaj: