Veče za osmijeh – u Dardi gostovao Goran Vinčić

U organizaciji SKD “Prosvjeta” pododbor Darda, u nedjelju, 05. 11. 2023. godine gostovao stand up komičar Goran Vinčić iz Zagreba. 

Povod za ugodno druženje i nezaboravno veče je obilježavanje nekoliko značajnih godišnjica za SKD ”Prosvjeta” pododbor Darda. Prisutne je na početku programa pozdravio Mirko Marković, predsjednik pododbora Darda. U kratkom pozdravnom obraćanju spomeuno je obilježavanje 25-te godišnjice uspješnog rada pododbora, 100-tu godišnjicu KUD-a ”Branko Radićević”, koji je dugi niz godina djelovao kao najvažnija sekcija pododbora Darda, zatim 20 godina uspješnog organiziranja međunarodne likovne kolonije u Dardi. 

Kako bi nedjeljno veče u Dardi za prisutnu publiku bilo nezaboravno pobrinuo se gost Goran Vinčić, stand up komičar iz Zagreba s stand-Upp comedy show ”Reci mi da se šališ”. Na svoj način je više od sat vremena uveseljavao publiku u kojoj je bilo svih uzrasta od učenika tj. školskog uzrasta do treće životne dobi a u publici bilo je najviše mladih posjetilaca.  Vrijeme je bilo više nego dobro za večernji izlazak tako da je dvorana Doma kulture u Dardi bila je premalena da primi sve zainteresirane posjetioce. Gost pododbora Darda Goran Vinčić sljedeći nastup najavio u Osijeku u 2024. godini.

SKD ”Prosvjeta” je uz pomoć Općine Darda osigurala prostor za nastup, grijanje i tehničku podršku a pododbor Darda  je osigurao slobodan/besplatan ulaz za sve posjetioce kako iz Darde, Baranje, Osijeka tako i iz drugih mjesta. 

Program je realiziran uz sufinanciranje  Srpskog narodnog vijeća.

%d blogeri kao ovaj: