Održana Izborna skupština pododbora “Prosvjete” u Osijeku

Osječki pododbor SKD „Prosvjeta“ održao je 5. juna svoju Izbornu skupštinu. Na skupštini je sudjelovalo dvadeset i sedam od ukupno četrdeset i osam članova.

Kao delegat na Skupštini  prisustvovao je i član Glavnog odbora Dejan Jeličić.

Nakon izbora radnih tijela, predsjednik Pododbora Zdenko Čikara predstavio je Izvještaj o radu u protekloj 2019. godini, gdje je putem PPT prezentacije, predstavio dvadeset  realiziranih programa.

Nakon toga je zamjenik predsjednika Velibor Zirojević predstavio financijski izvještaj za 2019. godinu u sklopu kojega  je prezentirana i djelomična adaptacija prostorija Pododbora, te nabavljena informatička oprema.

U planu rada predsjednik Pododbora Osijek je istakao da su, do sada realizirana tri programa iako je planirano znatno više, no oni nisu realizirani zbog epidemiološke situacije vezane za COVID-19.

Inače, na godišnjoj razini planirano je dvadesetak  programa, no dio ipak neće biti realiziran zbog pauze u radu od gotovo tri mjeseca.

Za predsjednika Pododbora Osijek je izabran Zdenko Čikara, a za zamjenika predsjednika Velibor Zirojević, koji su i u proteklom mandatu obavljali te dužnosti.

Za članove predsjedništva izabrani su: Milenko Vasiljević, Ljiljana Popadić i Ružica Bluha.

Predsjednik Pododbora Osijek ujedno je i delegat u Skupštini Društva, a zamjenik predsjednika, zamjenik delegata.

%d blogeri kao ovaj: