Počeo SKAZ – 41. Susret kazališnih amatera Zagreba 24.03 – 02.04.2017.

SKAZ (Susreti kazališnih amatera Zagreba) je godišnji susret sveukupnog zagrebačkog kazališnog amaterizma koji već 41 godinu predstavlja najtočniji i najcjelovitiji pregled godišnje produkcije zagrebačkih kazališnih amatera. 

Od danas, 24. 03. pa sve do 2. 04. 2017. godine, od popodnevnih do večernjih sati na pozornici Kazališta KNAP svoje predstave odigrat će 40-ak amaterskih kazališnih skupina i njihovih 500-njak sudionika i suradnika, kazališnih entuzijasta.

Najkvalitetnija kazališna ostvarenja selektiraju se za Festival zagrebačkih kazališnih amatera (FZKA), a prosudbeno povjerenstvo 41. SKAZ-a čine: Vinko Kraljević, glumac, Andrija Tunjić, glumac i kazališni kritičar te Ivana Peroš, kazališna redateljica.

Na FZKA-u nagrade “Daske koje život znače” dobit će nagrađeni za najbolju predstavu u cjelini, najboljeg glumca, najbolju glumicu i za najbolji originalni tekst ili predložak za igru.

Zadnjeg dana SKAZ-a, 2.04. od 21.00h pozivamo sve sudionike kao i sve ostale ljubitelje kazališta, glazbe i zabave na prvi AfterSKAZ patry kada će se proslaviti još jedan uspješno završen SKAZ.

Raspored predstava 41. SUSRETA KAZALIŠNIH AMATERA ZAGREBA pronađite OVDJE

Ulaz na sve predstave je BESPLATAN uz ulaznicu koju je potrebno preuzeti na blagajni Kazališta najranije dva sata prije početka izvedbe. 

Od 2009. g. voditelj Zagrebačke scene kazališnih amatera je kazališni redatelj Boris Kovačević.

Za Susret kazališnih amatera Zagreba i osvježenje glumaca pobrinula se Cedevita.

Program je realiziran uz potporu Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport Grada Zagreba.

www.knap.hr

Kontakt:

Marina Fakac: 0915446380

Boris Kovačević: 0912303404

%d blogeri kao ovaj: