Uz 10-minutni vatromet spektakularno otvoren Exit FOTO

Exit festival koji se na Petrovaradinskoj tvrđavi održava 18. put, sinoć je imao najspektakularnije otvaranje ikada, uz 10-minutni vatromet kakav dugo nije viđen u Novom Sadu, prenosi B92.
Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Svečanost otvaranja Exita počela je u 23 sata performansom s temom obilježavanja 50 godina “Leta ljubavi”, što je i moto ovogodišnjeg Exit festivala. 

Prisutnima se tokom tog 50 minutnog spektakla, piše B92, obratio i Nik Vujičić i predstavnici aktivističkog pokreta Stending rok. Vujičić je poručio prisutnima da pored svih prepreka na koje nailaze u životu moraju da veruju u sebe.

Poručio je, također Nik, da novac i seks nisu sve u životu već da je ljubav najbitnija i da svako pre svega mora da voli i poštuje sebe, a onda i druge i svet oko sebe.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Pola sata nakon ponoći počeo je nastup zvijezde večeri Liama Gallaghera bivšeg frontmena bendova “Oasis” i “Beady Eye”, koji važi za jednog od najprepoznatljivijih likova u suvremenoj britanskoj muzici. Brojne fanove na Petrovaradinskoj tvrđavi hitovima “Songbird” i “I`m outta Time”, podsjetio je na dane kada je “Oasis” bio jedan od najpopularnijih bendova.

Već godinama unazad MTS Dance arena privlači sve veći broj posjetilaca zbog izuzetno kvalitetnog programa koji je iz godine i godinu sve spektakularniji, pa je i sinoć taj “stage” bio prepun fanova koji su već nadaleko čuvenom Exit energijom doprinijeli da nastupi na toj bini, koje je otvorio Andrew Mellera, budu pravi spektakli.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Izvor: B92

%d blogeri kao ovaj: